понеделник, 20 февруари 2012 г.

Телефон и цветна мултимедия в едно


Телефонът е впечатляващ с комбинацията си от размери, тегло, дизайн и богат набор от функции. Още на пръв поглед се откроява големият цветен дисплей с 256 цвята в 6 реда и възможност за регулиране на контраста.
 Джойстикът с 5 посоки осигурява бърз и лесен достъп до менюто. Вградената антена дава ново усещане за телефон, а литиево-полимерната батерия отразява най-новите тенденции в подобряването на издържливостта на телефона между две зареждания и същевременно намаляването на размерите и теглото. 
Телефонът позволява изпращането в реално време на съобщения които могат да съдържат форматиран текст, висококачествени изображения, анимация и звук. Чрез EMS имате възможност за получаване и изпращане на съобщения с картинки и мелодии до други модели телефони, поддържащи същия стандарт, а чрез SMS можете да използвате чат функция и възможност за изпращане на съобщение до няколко получатели. Телефонът е оборудван с WAP 1.2.1 браузър за мобилен Интернет и осигурява високоскоростен пренос на данни чрез стандартите HSCSD  и GPRS.            
В случай че желаете да включите вашия компютър при предаването на даннни, това може да стане посредством вградените в телефона модем и инфрачервен порт. Разбира се, една от най-големите екстри е вграденият Bluetooth модул за безжична връзка  със слушалка с микрофон и пренос на данни чрез безжична връзка  с комтютър на разстояние до 10 м. Органаийзерът предлага богат набор от функции, като : календар, аларма, калкулатор, таймер, хронометър и възможност за запис на разговор или водене на гласови бележки до 108 секунди. 
В случай че желаете да ограничите достъпа до запаметената в телефона информация, това може да стане чрез въвеждане на специален защитен код за информация. Телефонът позволяза също така получаване и изпращане на е-mail, поддържайки стандартите РОРЗ и SMTP,  както и възможност за въвеждане на гласови команди до 50 позиции. Това прави  телефона ви като един мощен мултимедиен телефон от най-висок клас, включващ всички най-нови технологии в GSM  стандарта.

Няма коментари:

Публикуване на коментар